Orinoco blog
Menü
 
Óra
 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2017.07.09. 18:34
2017.06.27. 08:13
Friss hozzászólások
Még nincs hozzászólás.
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Chat
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
ORINOCO blog

Elindulunk!

2017.06.27. 08:13, orinoco
Címkék: blog ötlet indulás
A blogolás ötletéről, alapításának meglépéséről.

Hogyan született meg az ötlet a blogolásról? Miről szeretnék és egyáltalán kinek szeretnék írni? Milyen terveim vannak? Egyáltatlán ki vagyok én? ...

Sziasztok!

Én egy cukrász vagyok és szeretném magamat egyenlőre inkognitóban hagyni :) Azért nagyjából körvonalazzuk a helyzetet. Nem budapesti, de ahoz közeli városban lakom, ahol van egy híres kasély ;) Fiatal, ambíciózus, minőségérzékeny cukrásznak tartom magam, akinek nagyratörő tervei vannak /és aminek jelenlegi munkáltatóm biztosan nem fog majd örülni :D / 

Miért a blog?

Nagyon szeretek írni, de amit mégjobban szeretek, tudást átadni. Ebben a blogban elsősorban a cukrászatban használt fűszerekről szeretnék írni, viszonylag részletesen. Ennek több oka is van. Az egyik az, hogy én is minnél jobban megismerjem a fűszereket. Írni fogok még az alapanyagokról is mindenféleképpen, ha igény lesz rá akkor receptezhetünk is persze :)

Mik a terveim?

Ez egyszerű.... ADNI! Szeretnék az embereknek adni valamit. Ez jelenleg csak a blogban fog kimerülni, de pár éven belül mindenféleképpen szeretnék egy cukrászdát nyitni itt, ebben a városaban. Ahol egyébként van egy jópár cukrászda, inkább klasszikusok mint újat adók. Ami hiányzik még innen az a valódi minőség. Nem a megfizethetetlen, prémium minőség, hanem a korrekt, nem átbaszós mondvacsinált minőség. A valódi érték, különlegesség. Mindezt korrekt áron.
Lehet, hogy nem leszek gazdag, de én nem foglak TITEKET átbaszni, mert én adni szeretnék egy élményt egy sütivel. Olyat amit csak kevés helyen tudtok átélni.

 

Egyenlőre ennyi volna az első bejegyzés. Kicsit beállítgatom az oldalt és akkor a héten szerintem jöhet is az első blog ;)

Még nincs hozzászólás.
 
Tartalom